Meteen naar de inhoud

Wie ben ik

Ik ben Harma Olsthoorn. Ik ben Reiki Master, gediplomeerd Orthomoleculair therapeut en Spygariek therapeut. Ik heb trainingen gevolgd in Voeding voor honden én Cranio Sacraal, dit laatste doe ik vooral bij onze teckel Ollie.

In 2006 heb ik de inwijding als Reiki Master ontvangen. Een mooi en leerzaam traject waarbij ik mijn ‘hoogsensitief zijn’ voedde. Sinds die tijd heb ik mij verder ontwikkeld in het energetisch werk.

In 2016 kregen wij onze teckel Ollie. Ollie kwam bij ons als herplaatser. Een geweldig hond met een rugzak. Samen met hem ben ik de uitdaging aangegaan en weer werd er een puzzelstukje voor mij neergelegd.

Alles valt, voor nu op zijn plaats. Het Energiewerk, Quantum Resonantie Pet Scan, de Orthomoleculaire studie, de Spagyriek, dat ook zowel voor mens als dier werkt.

Het woord ‘holisme’ stamt af van het Griekse woord ‘holon’ en dit betekent ‘heel’. Een synoniem van holisme is alomvattend. Holisme is een filosofie, levensvisie of levensovertuiging. Er wordt daarbij van uitgegaan dat alles met elkaar verbonden is.

Alle diensten die ik lever richten zich op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest, van zowel mens als dier.
Nu is het moment om mijn eigen holistische praktijk te starten.

Wees welkom!

Hartelijke groet,
Harma Olsthoorn