Meteen naar de inhoud

Hoe ik werk

Op dit moment heb ik geen praktijkruimte. Of dit nog gaat komen, weet ik op dit moment niet. Ik bezoek u en uw hond(en) voor de Quantum Resonantie Pet Scanner meting thuis.

Voor iedere vraag kunt u via de e-mail, het contactformulier of telefonisch contact met mij opnemen. De afspraken vinden vooralsnog in de avonden (vanaf 17.00uur) en zaterdag (eventueel zondag) plaats.

Quantum Resonantie Pet Scanner meting voor de hond:
U neemt contact op voor een afspraak en ik stuur u een intake formulier toe. Na ontvangst van het formulier neem ik telefonisch contact met u op voor een afspraak.

De meting duurt 1 minuut en geeft geen belasting voor de hond. De uitkomst, scan en intakeformulier, bespreek ik gelijk met u. Indien de meting complexe uitslagen geeft e-mail ik u binnen 24 uur het advies en neem ik aanvullend telefonisch contact met u op. Enige vereiste is dat het bezoek in rust plaatsvindt.

Voedingsadvies voor de hond:
Na de Quantum resonantie Pet Scanner meting geef ik u advies over hoe we samen uw hond weer in balans kunnen brengen. Indien er sprake is van een uitgebreid voedingsplan dan overleg ik dit met u en maak ik een plan van aanpak hiervoor. Een voedingsadvies zonder de Quantum resonantie meting is ook mogelijk.

Spagyriek voor de hond:
Niet voor alle klachten is een Quantum resonantie Pet Scanner meting nodig: bijvoorbeeld angst bij uw hond. Of een diagnose door de dierenarts die u graag holistisch wilt behandelen. Spagyriek heeft vele complexen die ik u voor kan schrijven. Een afspraak kan bij u thuis, telefonisch of via Zoom plaatsvinden.

Spagyriek voor de mens:
U neemt contact op, ik zend u een intakeformulier. Na het retour ontvangen van het formulier neem ik contact op om een afspraak te maken. Deze afspraak kan op een willekeurig moment waar u wilt. Thuis, in een park, iedere locatie is mogelijk. Indien u het prettig vindt mag het ook via Zoom.

Alle diensten die ik lever richten zich op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van lichaam en geest, van zowel mens als dier. Ik draag zorg dat de supplementen en/of Spagyriek bij u thuis worden afgeleverd.

Ik werk mobiel. Mijn basis is Schipluiden. Het werkgebied is tot 10 kilometer rondom Schipluiden. Dit is meetbaar via Google Maps. Buiten de 10 km radius reken ik 0,35 benzinetoeslag per kilometer.

*Behandelingen en advies van Holistische Praktijk Harma Olsthoorn kunnen nooit het oordeel van een dierenarts vervangen. Twijfelt u over de gezondheid van uw dier, raadpleeg dan een dierenarts. Holistische praktijk Harma Olsthoorn is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van aanbevolen producten en behandelingen.