Meteen naar de inhoud

Je energetische bloedlijn

Je wordt geboren en krijgt het DNA van je ouders mee. Wat je ook meekrijgt is de energetische energie van de bloedlijn. In de bloedlijn kan van alles zitten; vreugde, verdriet maar ook trauma. Dit kan vele generaties teruggaan.

Zo ook in mijn bloedlijn.

Ik weet waar de trauma is ontstaan. Mijn hele leven liep een klein rood draadje door mijn leven. Ik wist dat dit draadje er was, alleen had ik er geen last van. Dacht ik.

Zo nu en dan kwam het draadje in mijn gedachten op. Afgelopen jaar kreeg ik een roman van mijn schoonzus. Heerlijk lezen. Al snel werd mij duidelijk dat het verhaal ging over 4 generaties binnen één familie. En een oorlogstrauma.

Ik heb jaren niks willen weten van WOII, wilde niet naar Duitsland op vakantie. Reden? Die had ik eigenlijk niet.

Dacht ik.

Totdat ik de roman las. Dit maakte iets in mij los. Mijn gedachtes dwarrelden zo nu en dan naar mijn wijlen moeder. Zij had ook absoluut last van het trauma.

Nu ik mij energetisch verder ontwikkel (alles is energie) ben ik mezelf als een ui aan het afpellen. Ik ben op onderzoek gegaan. Ben de archieven ingedoken en nu nog steeds. Er gebeurt veel met mij. Er worden dingen los gemaakt die niet van mij zijn, wel van mijn energetische bloedlijn.

Zoals men zegt ‘wat je aandacht geeft, groeit’. Ik geef mijzelf aandacht en ik groei, energetisch en als mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *