Meteen naar de inhoud

Disclaimer

Holistische Praktijk Harma Olsthoorn, gevestigd in Schipluiden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 89043340 is verantwoordelijk voor de inhoud van de website praktijk.

Hoewel Holistische Praktijk Harma Olsthoorn uiterste zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op deze website, kan zij niet garanderen dat de inhoud altijd actueel, correct of volledig is, en aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruikmaken van informatie op de website.

Holistische Praktijk Harma Olsthoorn streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, maar kan niet instaan voor kwalijke invloeden van buitenaf en is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

Tevens is Holistische Praktijk Harma Olsthoorn niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen door middel van hyperlinks of verwijzingen.

Holistische Praktijk Harma Olsthoorn heeft uitsluitend de doelstelling informatie en kennis te delen op het gebied van holistische zorg voor mens en dier. Aan de gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend, noch kunnen ze beschouwd worden als aanbeveling om ziekten te behandelen. In geen geval zijn artikelen of inzichten bedoeld als vervanging voor een diagnose.

Behandelingen en advies van Holistische Praktijk Harma Olsthoorn kunnen nooit het oordeel van een dierenarts vervangen. Twijfelt u over de gezondheid van uw dier, raadpleeg dan een dierenarts. Twijfelt u over uw eigen gezondheid of van uw kind, raadpleeg dan een arts. Holistische Praktijk Harma Olsthoorn is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van aanbevolen producten en behandelingen.

Spagyriek
Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil Holistische Praktijk Harma Olsthoorn je graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van de Alchemistische Spagyriek claimen wij geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raden wij aan een arts te consulteren bij klachten. Wij bevelen de Spagyriek enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.”