Meteen naar de inhoud

Spagyriek

Bij Spagyriek wordt uitgegaan van medicinale planten en kruiden, die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame eigenschappen. Het bereidingsproces is uniek en hierbij wordt de essentie – het diepste wezen – uit deze planten gehaald. Het eindproduct wordt dan ook aangeduid met het woord ‘essence’. De essences vormen een ’paraplufunctie’ van het potentieel van homeopathie, fytotherapie, Bachbloesems en Schlüsser-zouten.

In de Spagyriek worden klachten beschouwd als processen waarbij niet alleen het lichaam maar ook de geest en de ziel zijn betrokken. De behandeling kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens tot in de diepste lagen doordringen; daar waar de kern van het probleem te vinden is.

Dit is SpagySiet: Voor een goede darmwerking. 19 plantessences in één flesje.

De afgelopen tientallen jaren heb ik ongezond gegeten. Dit resulteerde in darmproblemen. Drie jaar geleden heb ik mijn voedingspatroon volledig omgegooid, de darmproblemen bleven.
Ik heb 3 maanden SpagySiet gebruikt en mijn darmproblemen zijn weg!

Zoals bovenstaand al staat, Spagyriek werkt niet alleen op het lichamelijke, maar ook op geest en ziel.

Mijn darmprobleem had een diepliggender probleem. Ik ben de druppels gaan innemen en eigenlijk merkte ik niet zoveel, behalve het lijfelijke gedeelte. Na twee maanden merkte ik ‘ineens’ een verandering in mijn diepste zelf. Hoe dit uit te leggen? Tja, lastig.

Ergens was iets opgelost, en nu ik er weer aan denk weet ik ook wat. Iets wat ik niet vertel, te persoonlijk. Wel weet ik dat ik weer een stap verder ben op mijn pad😊

Wil je meer weten over Spagyriek, heb je interesse om een stap in je leven te kunnen zetten? Neem gerust contact op met mij via het contactformulier. Ik heet je van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *